Anyone having issues accessing the forums
02-02-2015, 08:51 PM,
RE: Anyone having issues accessing the forums
(02-02-2015, 08:45 PM)Bring4th_Plenum Wrote:  
(02-01-2015, 12:28 AM)Icaro Wrote:  Small issue I almost didn't bother mentioning, but when you go to send a PM and enter the recipient, if you misspell the recipient and have start over, the box shortens to a size where you can't see what you're typing.

yes, I just noticed this too Icaro.

it seems to be an issue with the plugin, so I'm not sure if there's anything Steve can do to fix it.  But I'll pass it along nonetheless.

Thanks for the heads up, guys.  When you say plugin, what are you referring to? There is no plugin that auto-suggests a name, it seems that is built into the code. 

However, what I will try is to find a more recent forum template for the pm area, and maybe it will correct the matter.  I'll update this thread if I can resolve the issue. 

Thanks! 
Steve 
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply


Messages In This Thread
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 01:46 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 05:59 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-22-2013, 01:21 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-23-2013, 11:57 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-21-2014, 06:22 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-20-2014, 02:15 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Unbound - 11-03-2014, 04:12 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 12:20 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 02:42 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-08-2014, 09:56 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Bring4th_Steve - 02-02-2015, 08:51 PM



Users browsing this thread: 1 Guest(s)