Anyone having issues accessing the forums
01-06-2015, 08:36 PM, (This post was last modified: 01-06-2015, 08:39 PM by Great Central Sun.)
RE: Anyone having issues accessing the forums
The only bug I've seen is when posting a new message, or responding to a thread, it gives no indication when I hit Post Reply that my reply was posted. It just sits there.

Only when I'm quoting someone does it give an indication that it was posted. Or when I'm editing my post.

Doubt everything. Find your own light. - Buddha
https://www.intentionrepeater.com
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply


Messages In This Thread
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 01:46 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 05:59 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-22-2013, 01:21 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-23-2013, 11:57 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-21-2014, 06:22 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-20-2014, 02:15 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Unbound - 11-03-2014, 04:12 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 12:20 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 02:42 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-08-2014, 09:56 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Great Central Sun - 01-06-2015, 08:36 PM



Users browsing this thread: 1 Guest(s)