Anyone having issues accessing the forums
11-17-2014, 05:29 PM,
#94
RE: Anyone having issues accessing the forums
The forums themselves are still quite speedy and responsive for me, but over the last few hours/day, the PM function is starting to bug out again. A very long time to load the Inbox, and then it timeouts when sending a message, and you have to go back a screen, and then resend, leading to duplicate messages before it registers a sent message.

I've emailed Steve about this issue.
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply


Messages In This Thread
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 01:46 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 05:59 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-22-2013, 01:21 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-23-2013, 11:57 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-21-2014, 06:22 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-20-2014, 02:15 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Unbound - 11-03-2014, 04:12 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 12:20 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 02:42 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-08-2014, 09:56 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Bring4th_Plenum - 11-17-2014, 05:29 PM



Users browsing this thread: 1 Guest(s)