Anyone having issues accessing the forums
12-19-2013, 02:30 AM,
#61
RE: Anyone having issues accessing the forums
Wow, nothing gets by anyone these days! Dodgy Smile

I was installing the latest version of the forum to try to fix the page counter issue, which is specifically the "Thank you/Like" plug-in not playing nicely in the sandbox. The only "fix" is correcting someone else's plug-in, who seems to have moved on to other projects at the moment. Frustrating!

So I had to manually bring back the CSS values for the our usual theme colors, which is why there was a 10 minute window where the original MyBB theme overrode some of our previous settings.

Thanks for the feedback though, Horseus!

Steve



(12-18-2013, 08:48 PM)Horuseus Wrote:  Not particularly digging the new Blue hues on the theme.
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
The following 1 user Likes Bring4th_Steve's post:
Horuseus


Messages In This Thread
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 01:46 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-20-2013, 05:59 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-22-2013, 01:21 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 11-23-2013, 11:57 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-21-2014, 06:22 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Bring4th_Steve - 12-19-2013, 02:30 AM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Melissa - 01-20-2014, 02:15 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - Unbound - 11-03-2014, 04:12 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 12:20 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-04-2014, 02:42 PM
RE: Anyone having issues accessing the forums - michael430 - 11-08-2014, 09:56 AM



Users browsing this thread: 1 Guest(s)