Blog issue
10-08-2018, 02:18 AM,
#1
Blog issue
It seems that when I try and leave a comment on a blog's post it sends me to login even though I already am.

This is the error I'm getting. "Oops! Either your session timed out, or you have not logged into Bring4th recently."
The mind has no answers, and the heart has no questions.
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
The following 1 user Likes blossom's post:
Bring4th_Plenum
10-08-2018, 09:14 AM,
#2
RE: Blog issue
yeah - it's kinda broken!

This is the work around I have (which is what I have to use to even make a blog post).

1) go to the bring4th home page (http://www.bring4th.org/index.php)

2) scroll to the bottom, and hit 'See all member blogs"

3) that should 'log you in' for about ten minutes.  Then you can add a comment.

Plenum

ps, you HAVE to do the first step.  You can't just go directly to the second step.  There's some weird stuff happening with the website cookies/credentials.
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
The following 1 user Likes Bring4th_Plenum's post:
blossom
10-08-2018, 09:52 AM,
#3
RE: Blog issue
Hold a thread blog! Take over a thread in the olio and we'll all be set.
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
10-08-2018, 10:00 AM,
#4
RE: Blog issue
(10-08-2018, 09:52 AM)Cyan Wrote:  Hold a thread blog! Take over a thread in the olio and we'll all be set.

I thought Treehuggers' Treehouse was the place for thread blogging?
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
The following 1 user Likes EvolvingPhoenix's post:
Cyan




Users browsing this thread: 1 Guest(s)